sosyoloji ,organik yaşam,seyehat

11 Aralık 2013 Çarşamba

KEMİK SUYU HAZIRLANIŞI...


ÖNCELİKLE İLİKLİ KEMİK ALDIĞINIZDA VEYA ÜZERİNDE ETLERİ DE OLABİLİR. 1 TAŞIM UZERİNE SUYU KOYDUKTAN SONRA
GUZELCE YIKADIGINIZ KEMİĞİNİZİ TENCEREDE KAYNATIYORSUNUZ. VE KAYNAYAN SUYUNU DOKUP KEMİĞİMİZİ BİR KEZ DAHA YIKIYORUZ. SU BULANIK OLMAYACAK DERECEDE TEMİZLEDİKTEN SONRA TEKRARDAN TENCEREMİZE ALIP ÜZERİNE İSTEDİĞİNİZ AROMADA MALZEMELER EKLİYORUZ.(TAMAMEN SİZE KALMIŞ İSTER SADECE KAYNATIN İSTER BENİM GİBİ) PIRASA ,KEREVİZ YAPRAKLARI,DEFNE YAPRAĞI,TANE KARABİBER KOYUP EN AZ 1.5 SAAT PİŞRİYORUZ. NORMALDE BEN DUDUKLUDE PİŞİRDİĞİM İÇİN 1 SAAT YETİYOR AMA SİZ GARANTI OLSUN 2 SAAT KAYNATIN:))) ETİ SİZİN KEMİĞİ BENİM OLSUN MİSALİ :)))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder